Średnia ocena systemu:
<< < 644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Wszystko w najlepszym porządku"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-13 09:00
"Excellent"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-11 21:25
"system rezerwacyjny bardzo sprawny"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-11 07:46
"szybko, skutecznie, zgodnie z opisem"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-10 21:41
"Jestem NAPRAWDĘ po dużym wrażeniem systemu rezerwacji oraz jestem bardzo zadowolony z obsługi telefonicznej pracowników biura. Brawo!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-10 18:01
"Rewelacyjne rozwiązanie rezerwacji on line. Błyskawiczne, super****"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-10 08:11
"Pierwszy raz spotkałem się z tak dobrym i sprawnym systemem rezerwacji!!! Dużo potwierdzeń każdej operacji, to spora zaleta - wiemy co zarezerwowaliśmy, ile zapłaciliśmy itd. Bardzo pozytywnie!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-06 19:54
"Doskonaly System Rezerwacyjny. Blyskawiczne odpowiedzi na pytania (nawet te banalne). Caly System funkcjonowal bardzo sprawnie i szybko. Poruszanie sie w nim bylo bardzo intuicyjne."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-05 21:00
"The reservation system is very good. The only thing I recomend is that you have credit card payment possible for all objects."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-10-04 14:39
"Reasonable price. And very easy to book."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-10-04 10:33
"Everything was corresponding to the expectations and specifications. We can recommend the appartment to our friends. Best regards A. Paul"
Ocena:starstarstarstarstar
2005-10-03 15:14
"Jestem b.zadowolony z obsługi."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-03 08:37
"Bardzo wygodne"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-01 16:24
"Very efficient !! "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-01 15:35
"Jestem bardzo zadowolona z Systemu Rezerwacyjnego inTurs.net.Szybki kontakt,odpowiedzi na moje pytania,i stała możliwośc korespondencji to cechy ,które bardzo mi się podobały.Jestem pod dużym wrażeniem i wiem ,że skorzystam jeszcze nie jeden raz z Państwa usług.Serdecznie dziękuję i pozdrawiam "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-10-01 09:52
<< < 644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.053 s