Średnia ocena systemu:
<< < 649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"OK"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-12-01 20:25
"Perfekcja w każdym calu. Doskonała organizacja i kontatakt. Gorąco polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-30 18:25
"In the future I will defnitely be using you when staying in Krakow and will definitely be recommending you to my friends and family. Thank you very much for making our stay in Krakow so pleasant."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-30 12:06
"PERFECT!!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-30 09:55
"Perfect service!! The best way to make a reservation!!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-30 09:53
"Was not clear to me that I had to reconfirm the reservation. It was the reminder by email that let me did the reconfirmation."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-29 19:55
"System sprawny, szybki. Dodatkowo plus za zaufanie dla klienta."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-28 22:49
"Szybko i sprawnie"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-28 15:33
"Bardzo wygodna forma rezerwacji."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-28 13:40
"Bardzo pozytywne wrażenie!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-28 13:08
"Bez zarzutu"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-28 11:18
"Uważam system rezerwacyjny za sprawny, czytelny i przyjazny zamawiającemu"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-28 08:50
"Super sprawna rezerwacja - mało formalności, dokładne informacje co i jak. :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-27 20:06
"Wszystki Apartamenty mozna zarezerwowac przez e-mail w latwy sposob i nie ma z tym zadnych problemow."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-26 23:13
"Bardzo dobry system rezerwacyjny,godny pochwalenia i najwyzszej oceny"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-11-26 05:11
<< < 649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.047 s