Średnia ocena systemu:
<< < 641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"berdzo sprawny system, dużo ofert last minute - jestem zadowolony jako klient"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-09-18 23:06
"It would be better if you said that you accepted credit cards - it may put people off if they think they need to pay by bank transfer"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-09-16 18:35
"Przydalby sie kontakt telefoniczny"
Ocena:starstarstarstar
2005-09-14 20:26
"bez zarzutów :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-09-13 10:57
"The system worked fine, although I found it a little bit complicated to use."
Ocena:starstarstarstar
2005-09-09 14:39
"SUPER!!!!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-09-09 07:59
"System rezerwacyjny byłby naprawde dobry gdyby wykonywał telefon do zamawiającego i zadawał pytania czy rzeczywiście rezygnuje z zamawianego wcześniej lokalu oraz pytał czy i w jaki sposób dokonany został przelew zaliczki. Tego rodzaju postępowanie napewno uniknełoby znacznych problemów jakie miałem z rezerwacją, która automatycznie została anulowana i wynajęta chwile potem przez kogoś innego."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-09-08 01:11
"Nie miałyśmy najmniejszych kłopotów, jeżeli chodzi o rezerwację. kompetentnie i szybko zostałam obsłużona."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-09-07 20:07
"Nie po raz pierwszy korzystawłam z tego systemu i jestem w pełni zadowolona. Szybkość i latwość rezerwacji, miła obsługa spełniająca każde niemal oczekiwanie klienta to atuty nie do pobicia. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-09-07 09:47
"Extremely good. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-09-05 17:42
"Dokonywałam rezerwacji internetowej po raz pierwszy w życiu i nie kliknęłam w pewnym momencie gdzie trzeba, i rezerwacja - pomimo, że zapłacona - została anulowana. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Oprócz strony www potrzebny jest w takich przypadkach również telefon kontaktowy do wynajmującego, czego nie mogłam znaleźć w internecie."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-09-05 09:26
"Bardzo ładny apartament i mili gospodarze, polecamy"
Ocena:starstarstarstarstar
2005-09-04 22:38
"gODNE UWAGI I POLECENIA."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-09-04 20:32
"System rezerwacyjny mimo, że tylko przez internet, to zamieszczone zdjęcia i opis jest zgodny z prawdą oraz rzetelny. Dziąki Państwa solidności nasz pobyt uważamy za bardzo udany."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-09-04 19:58
"Pochwala - bardzo dobrze opracowana strona internetowa! "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-09-01 23:28
<< < 641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.083 s