Średnia ocena systemu:
<< < 638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"System rezwerwacyjny funkcjonuje bez najmnieszych zastrzeżeń."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-21 08:31
"Bardzo dodze!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-21 08:12
"Już drugi raz korzystałam z usług Firmy. Rezerwacji dokonałam łatwo i sprawnie. Z przyjemnością poleciłam również usługi inTurs.net innym."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-21 07:53
"wszystko odbyło się zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-20 20:25
"Pierwszy raz rezerwowałem i jestem bardzo mile zaskoczony jakością usługi."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-20 17:36
"Porównując z podobnymi systemami Was oceniam najlepiej !"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-20 14:04
"sprawna rezerwacja internetowa duża wygoda dla rezerwujących"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-20 06:21
"Super, szczególnie kalendarzyk rezerwacji"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 20:52
"przy pracach remontowych domu w ktorym jest apartament wypadaloby poinformowac gosci a tak to ok"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-19 20:34
"Znakomita obsluga w systemie rezerwacyjnym in Turs.net. Znakomita porada i mozliwosc bezproblemowego dokonania rezerwacji , dzieki profesjonalnosci i uprzejmosci pracownikow in Turs.net- rozwiazanie problemu, jaki mialam nie mogac dokonac przelewu z zagranicy i porada dotyczaca oplaty karta visa - usprawnilabym mozliwosc dokonania oplat visa karta z zagranicy.Ale znakomita mozliwosc rezerwacji i kontaktu tylko e-mailowego - dzieki czemu moglam zaplanowac pobyt w Krakowie z Brazylii. Dziekuje. Pobyt udal mi sie super- napewno dalej bede korzystala z Panstwa propozycji Marta Allendorf"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 17:40
"System was efficient and well run"
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-19 17:30
"Pisalam juz o tym wczesniej: mozna by sprobowac ulatwic wplacanie zaliczki z zgranicy poprzez mozliwosc uzycia karty kredytowej. Zamiescic ewentualnie informacje o windzie lub jej braku."
Ocena:starstarstarstar
2005-08-19 17:25
"we had to call several times to the owner"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-19 17:00
"internet creditcard payment would be much easier"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-19 16:20
"pełen profesjonalizm "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 16:01
<< < 638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.046 s