Średnia ocena systemu:
<< < 18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Wszystko ok."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-02-11 17:19
"Wszystko jak należy, czytelność i łatwość obsługi "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-02-10 14:04
"WE WERE MET ON SITE BY REP. ON ARRIVAL WITH NO PROBLEM."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-02-09 12:02
"Posiadałem problem z przesłaniem faxu i mógł by być zrobiony link do przesłania potwierdzenia. Co do reszty komunikacji z obsługą klienta zastrzeżeń brak. działa szybko i profesjonalnie."
Ocena:starstarstarstar
2017-02-08 21:47
"Polecam !"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-02-05 22:12
"I found the booking system a little confusing in that I gave my credit card details when booking, thinking I was paying in advance by credit card, then later realised that my card had not been charged and that I needed cash to pay for my booking on arrival. Other than that everything was straightforward and satisfactory with the reservation system."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-01-31 14:01
"bardzo prosta i łatwa rezerwacja, bez obaw."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-31 10:09
"Szybko, bezpiecznie i konkretnie :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-30 00:23
"Polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-28 17:30
"Wszystko jasne i czytelne przy płatności online rabat, fajna sprawa. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-27 14:06
"Miła pani "
Ocena:starstarstarstarstar
2017-01-26 16:26
"Rezerwacja prosta, szybka, wszystko dzialalo idealnie, staly kontakt z obsluga apartamentu.Dziekujemy."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-23 20:20
"chętnie będę korzystać z tego serwisu ponownie"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-20 03:27
"Bardzo sprawny system :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-18 22:50
"Brak"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-16 21:14
<< < 18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.063 s