Średnia ocena systemu:
<< < 17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Nie miałem zastrzeżeń do rezerwacji,przyjąłem pierwszą narzuconą propozycję blisko centrum, bo na tym mi zależało.Miła i szybka obsługa. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-07 00:20
"Zamieszanie z potwierdzeniem rezerwacji - skanowanie i przesyłanie umowy trochę na wyrost"
Ocena:starstarstarstar
2017-06-06 20:54
"Szybko, czytelnie i przejrzyście."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-04 18:38
"Ekspresowa rezerwacja ! Super"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-04 00:01
"Jak zawsze bez problemu! Najlepszy system rezerwacyjny!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-03 19:44
"Dziękujemy . wszystko było super."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-02 10:48
"Rezerwacja bez problemów. Wszystko na plus."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-01 11:00
"Alles vollkommen problemlos funktioniert."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-05-29 21:13
"Rewelacja! szybko i bez żadnych komplikacji."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-28 12:38
"Nie mam uwag , wszystko było ok. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-27 22:03
"OK."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-26 15:40
"Sprawnie, jasno i rzeczowo. Obsługa infolinii bardzo uprzejma. Szybkie odpowiedzi na wiadomości elektroniczne"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-26 08:14
"Duży plus za to, że dzięki portalowi można zyskać zniżki, które nie byłyby dostępne przy rezerwacji bezpośrednio w obiekcie."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-23 20:06
"Wszystko bardzo sprawnie szybko profesjonalnie. Polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-22 21:30
"Easy booking process"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-21 09:54
<< < 17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.063 s