Średnia ocena systemu:
<< < 12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"wszystko ok"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-14 09:46
"Jak zwykle doskonale!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-12 10:43
"ok:)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-11 18:30
"Sehr vorbildlicher Service"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-11 15:48
"System rezerwacyjny w naszym przypadku bardzo się sprawdził. Pierwszy raz korzystałam z tego typu rezerwacji i miałam troszkę obaw, ale wszystko zadziałało bez zarzutu. Jest to bardzo wygodne i zrozumiale dla każdego opisane. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-10 14:33
"Dziekuje."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-08 21:14
"No problems with this "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-08 20:32
"Wszystko sprawnie, miły i szybki kontakt. Radzę tylko dokładnie sprawdzać co się klika, uciekło mi miejsce możliwości wyboru łóżek (1, 2- osobowych) i później był problem. "
Ocena:starstarstarstarstar
2017-06-08 05:33
"Szybko i sprawnie - polecamy !"
Ocena:starstarstarstarstar
2017-06-07 19:28
" efficienti. davvero complimenti per la velocità di risposta"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-07 19:21
"Nie miałem zastrzeżeń do rezerwacji,przyjąłem pierwszą narzuconą propozycję blisko centrum, bo na tym mi zależało.Miła i szybka obsługa. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-07 00:20
"Zamieszanie z potwierdzeniem rezerwacji - skanowanie i przesyłanie umowy trochę na wyrost"
Ocena:starstarstarstar
2017-06-06 20:54
"Szybko, czytelnie i przejrzyście."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-04 18:38
"Ekspresowa rezerwacja ! Super"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-04 00:01
"Jak zawsze bez problemu! Najlepszy system rezerwacyjny!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-03 19:44
<< < 12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.05 s