Średnia ocena systemu:
<< < 4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Wszystko sprawnie, miły i szybki kontakt. Radzę tylko dokładnie sprawdzać co się klika, uciekło mi miejsce możliwości wyboru łóżek (1, 2- osobowych) i później był problem. "
Ocena:starstarstarstarstar
2017-06-08 05:33
"Szybko i sprawnie - polecamy !"
Ocena:starstarstarstarstar
2017-06-07 19:28
" efficienti. davvero complimenti per la velocità di risposta"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-07 19:21
"Nie miałem zastrzeżeń do rezerwacji,przyjąłem pierwszą narzuconą propozycję blisko centrum, bo na tym mi zależało.Miła i szybka obsługa. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-07 00:20
"Zamieszanie z potwierdzeniem rezerwacji - skanowanie i przesyłanie umowy trochę na wyrost"
Ocena:starstarstarstar
2017-06-06 20:54
"Szybko, czytelnie i przejrzyście."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-04 18:38
"Ekspresowa rezerwacja ! Super"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-04 00:01
"Jak zawsze bez problemu! Najlepszy system rezerwacyjny!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-03 19:44
"Dziękujemy . wszystko było super."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-02 10:48
"Rezerwacja bez problemów. Wszystko na plus."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-01 11:00
"Alles vollkommen problemlos funktioniert."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-05-29 21:13
"Rewelacja! szybko i bez żadnych komplikacji."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-28 12:38
"Nie mam uwag , wszystko było ok. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-27 22:03
"OK."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-26 15:40
"Sprawnie, jasno i rzeczowo. Obsługa infolinii bardzo uprzejma. Szybkie odpowiedzi na wiadomości elektroniczne"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-05-26 08:14
<< < 4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.05 s