Średnia ocena systemu:
<< < 636  637  638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"The only problem was the advance-payment because of extremely high banking costs"
Ocena:starstar
2005-08-29 09:09
"świetny system , bedę polecać Wasze strony w internecie"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-28 17:52
"Prosty i bezproblemowy kontakt oraz rezerwacja!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-28 14:43
"brak"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-28 12:37
"Cash deposit into international bank account is a problem, as it is very expensive and takes a long time to be confirmed. Credit card would be much better"
Ocena:star
2005-08-27 10:01
"SUPER - polecam każdemu"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-26 15:45
"Jestem bardzo zadowolony z ego systemu.Mysle,ze wiele podobnych firm powinno sie na Panstwu wzorowac."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-26 11:49
"W chwili gdy chcielismy zarezerwować apartament system Rezerwacji nie działał."
Ocena:starstarstar
2005-08-25 23:44
"Bardzo sprawny i dziękuję za szybkie odpowiedzi na moje pytania"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-25 16:37
"I would like the quicker answers to the questions from reservation stuff."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-24 16:01
"Bez zarzutu !!!!!!!!!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-24 10:46
"Bardzo fajnie sprawnie i nieomal błyskawicznie. Podoba mi sie że opis jest zgodny z rzeczywistością i to ze jest duzo zdjęć. A najważniejsze że widać kalendarz rezerwacji."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-23 18:45
"Zarówno system rezerwacji jak i poziom świadczonych usług przez kompetentne osoby zasługują na najwyższą ocenę."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-23 12:54
"system rezerwacji jest ok."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-23 12:33
"we have absolutely no complaints"
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-23 10:36
<< < 636  637  638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.074 s