Średnia ocena systemu:
<< < 633  634  635  636  637  638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Szkoda, że nie ma 7 :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 13:48
"Było dobrze i zadnych problemów z rezerwacją.Gicio...."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 13:37
"Brak"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 11:10
"Kilka razy zmieniałam terminy rezerwacji, wykazano dużą tolerancję i wyrozumiałość. Pozdrowienia, Jolanta"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 10:53
"Service was perfect, and quicly. And the building is on a perfect spot. 10 minits to centre, and near very nice and comfortable parkingplace. In one word perfect. And i want to stay in future in 1 off your appartments. Very greath. Anno Postma"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 10:49
"Szybka i fachowa pomoc oraz informacja zwrotna."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 10:32
"Super"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 10:22
"Oki!!!!"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-19 10:21
"The reservation system is correct and easy!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 09:49
"Doskonały sposób na tańsze lokum niz hotelowe. Bardzo proszę -pomyslcie o rozszerzeniu oferty o inne miasta i nie tylko. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 09:39
"Bardzo uprzejmy personel"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 09:19
"Ta forma zamowien, bardzo mi odpowiada. Jest dobrze zorganizowana, bo moge obejrzec na zdjeciach wybrany apartament. Niestety musialam prosic siostre z Polski, o wplate zadatku, gdyz mieszkam za granica. Moze proscie o numer karty Visa, jako gwarancji ( jako druga mozliwosc do wplaty zadatku). A poza tym dziekujemy za krakowska goscinnosc. Piekne miasto. W przyszlym roku przyjedziemy, ale o wiele wieksza grupa. Pa i do zobaczenia!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 08:06
"Bez zarzutu"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 08:00
"Pomimo wcześniejszej pomyłki co do wpłaty.Wszystko szybko naprawiono.Jesteśmy w pełni usatysfakcjonowani.Dziękujemy!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 07:54
"Zostałem obsłużony sprawnie, informacja była kompletna i błyskawiczna. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 07:24
<< < 633  634  635  636  637  638  639  640  641  642  643  644  645  646  647  648  649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.044 s