Średnia ocena systemu:
<< < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Kontakt telefoniczny z państwem oraz załatwienie spraw związanych z rezerwacja (nawet tych problematycznych) na wysokim poziomie, szybko i sprawnie.Pozdrawiam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-08 12:10
"System rezerwacyjny działa sprawnie i jest czytelny."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-08-07 23:47
"Błyskawiczna obsługa, dziękujęmy"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-07 21:00
"Od pięciu lat, odwiedzając Kraków, korzystam tylko i wyłącznie z Systemu Rezerwacyjnego inTurs.net. Jestem w pełni zadowolona i dlatego, jak zawsze, wystawiam temu sposobowi rezerwacji najwyższą ocenę."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-07 20:03
"Szybko,sprawnie i konkretnie☺"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-06 23:38
"Wszystko wporzadku.Polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-06 17:29
"ok"
Ocena:starstarstarstarstar
2017-08-03 11:15
"Ok"
Ocena:starstarstarstarstar
2017-08-01 08:57
"Bardzo fajnie i bezproblemowo dokonałem rezerwacji. Polecam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-31 17:00
"Świetna strona internetowa, polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-29 21:16
"Bardzo sprawna rezerwacja, w kilka minut wiedziałam wszystko i miałam potwierdzoną rezerwację."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-29 19:39
"Perfekt"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-29 12:42
"W mojej opinii System Rezerwacyjny inTurs.net sprawdza się doskonale. Sama korzystam z niego od paru lat i często polecam znajomym, bo sposób rezerwacji jest jasny i prosty, a opisy apartamentów dokładne i zgodne ze stanem faktycznym. Brawo Wy!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-29 11:30
"Od paru lat przyjeżdżając do Krakowa korzystam, tylko i wyłącznie, z Systemu Rezerwacyjnego inTurs.net. Robię to ze względu na rzetelny opis apartamentów, ich wyposażenia oraz położenia. Sama rezerwacja odbywa się szybko i sprawnie. W razie potrzeby można zadzwonić, by uzyskać dodatkowe informacje. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-29 11:17
"Profesjonalna obsługa! "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-28 20:51
<< < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.051 s