Średnia ocena systemu:
<< < 19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Rezerwacja przebiegła bez zarzutu."
Ocena:starstarstarstarstar
2016-07-28 08:03
"Szybko, sprawnie, super ;-)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-25 20:09
"Very good service."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-25 11:55
"Naprawde jestesmy b.zadowoleni"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-24 20:34
"Bardzo doby i szybki kontakt."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-24 16:46
"Serdecznie polecam i dziękuję."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-22 09:26
"Easy to book, only we were not Very sure if Everything was ok/ conformeel, but in the end all ok"
Ocena:starstarstarstar
2016-07-21 17:11
"Prosty, jasny, klarowny i wygodny system"
Ocena:starstarstarstarstar
2016-07-20 19:13
"Gorąco polecam :-)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-20 17:48
" brak mozliwosci zmiany terminu / skrocenia / zameldowania w wypadku takiej koniecznosci - niemoznosc wycofania oplaty /Zmiana terminu pobytu jest możliwa jeśli dokonywana z odpowiednim wyprzedzeniem; inTurs.net/"
Ocena:starstarstarstarstar
2016-07-19 15:41
"Obsługa sprawna"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-19 15:37
"Szybko i łatwo można dokonać rezerwacji. P"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-19 12:48
"Szczegolne podziekowania za pomoc w"odzyskaniu" voucher, ktorego zapomnialam wziasc ze soba.Ekspresowa pomoc!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-18 17:27
" Żadnych problemów z rezerwacj oraz kontaktem z osobami odpowiedzialnymi za pobyt. Obsługa bardzo fachowa - polecam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-18 11:21
"Rezerwacja mieszkania byla prosta i bezproblemowa."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-07-17 15:14
<< < 19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.028 s