Średnia ocena systemu:
<< < 18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Wszystko załatwiane jest w ekspresowym tempie. Można liczyć na pomoc, rozwianie wątpliwości. Strona, regulamin - wszystko klarowne. Pozdrawiam, DŁ"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-25 21:35
"Sposób rezerwacji bardzo funkcjonalny. Mimo uwago co do lokalu (w tym przypadku) skorzystam z przyszłości z tego systemu rezerwacyjnego, gdyż dotychczas (przy wcześniejszych rezerwacjach), wszystko było zgodnie z oczekiwaniami i opisem rezerwacji."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-25 18:46
"Rezerwacja szybko bez problemow , polecam :-)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-24 14:25
"brak"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-24 13:47
"Kilka razy korzystam z Panstwa serwisu i za kazdym razem spotykam sie z milym i oddanym zespolem. Serdecznie pozdrawiam K.S."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-24 11:42
"Rezerwacja poprzez ten system przebiega szybko i pomyślnie, bardzo dobra komunikacja mailowa jak i telefoniczna. Polecam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-24 09:33
"Wszystko ok, ale w dobie skanów komputerowych przesyłanie potwierdzenia rezerwacji faxem jest jakimś według mnie nieporozumieniem."
Ocena:starstarstarstar
2016-08-23 19:33
"Rezerwacja błyskawiczna,za..biście.Polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-23 08:26
"Super "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-22 16:07
"Całkiem w porządku :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-21 12:06
"Zadałam za pośrednictwem strony pytanie odnośnie parkingu w pobliżu niestety bez odpowiedzi."
Ocena:starstarstarstar
2016-08-19 12:39
"Wszystko bylo jak najbardziej O.K.po naszej mysli Dziekujemy."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-18 23:47
"sprawna , szybka rezerwacja"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-17 19:11
"System rezerwacji bardzo dobry. Jedynym zastrzeżeniem jest brak opisowej ocen innych gości, co może ułatwiłoby nam wybór lokalu."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-17 15:02
"Szybko, sprawnie, bez problemów."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-17 10:23
<< < 18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.031 s