Średnia ocena systemu:
<< < 16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"ok"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-25 16:36
"Kolejny raz wszystko działa bez zarzutu"
Ocena:starstarstarstarstar
2016-09-23 10:03
"Everything went smoothly with no worries."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-21 15:59
"Jest tak jak w ofercie, a nawet lepiej."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-19 14:11
"wszystko ok"
Ocena:starstarstarstarstar
2016-09-18 19:00
"Wszystko przebiegło bardzo sprawnie."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-16 09:36
"Sympatyczny, kontaktowy, bardzo pomocny i profesjonalny Pan przyjmujący prośby o rezerwację. Polecam korzystanie z tego portalu rezerwacyjnego. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-16 08:49
"Brakuje mi tutaj opinii pisemnych od innych użytkowników"
Ocena:starstarstarstar
2016-09-15 22:22
"Polecam. Szybko, konkretnie i na temat :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-15 14:03
"Dokonaliśmy rezerwacji dzień przed wynajmem. Potwierdziliśmy telefonicznie. Bez problemu."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-14 10:23
"rezerwację oceniam prawidłowo, odbyła się szybko miło i fachowo."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-13 20:13
"Przejrzysty system, przemiłe Panie na infolinii i konkretne vouchery, dzięki którym informacje o adresie, wyposażeniu mieszkania, godzinach za- i wymeldowania, a nawet dane właściciela mamy w jednym miejscu :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-12 21:34
"Osoba szukajaca apartamentu bardzo szybko i precyzyjnie znalazla taki lokal jakiego szukalismy:) Pelen profesjonalim:)))"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-12 20:03
"Rien à redire sur la réservation, rapide et sans problème."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-09 20:10
"Rezerwacja bardzo prosta ,informacja bardzo szczegółowa."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-08 16:46
<< < 16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.05 s