Średnia ocena systemu:
<< < 16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Kilka razy korzystam z Panstwa serwisu i za kazdym razem spotykam sie z milym i oddanym zespolem. Serdecznie pozdrawiam K.S."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-24 11:42
"Rezerwacja poprzez ten system przebiega szybko i pomyślnie, bardzo dobra komunikacja mailowa jak i telefoniczna. Polecam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-24 09:33
"Wszystko ok, ale w dobie skanów komputerowych przesyłanie potwierdzenia rezerwacji faxem jest jakimś według mnie nieporozumieniem."
Ocena:starstarstarstar
2016-08-23 19:33
"Rezerwacja błyskawiczna,za..biście.Polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-23 08:26
"Super "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-22 16:07
"Całkiem w porządku :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-21 12:06
"Zadałam za pośrednictwem strony pytanie odnośnie parkingu w pobliżu niestety bez odpowiedzi."
Ocena:starstarstarstar
2016-08-19 12:39
"Wszystko bylo jak najbardziej O.K.po naszej mysli Dziekujemy."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-18 23:47
"sprawna , szybka rezerwacja"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-17 19:11
"System rezerwacji bardzo dobry. Jedynym zastrzeżeniem jest brak opisowej ocen innych gości, co może ułatwiłoby nam wybór lokalu."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-17 15:02
"Szybko, sprawnie, bez problemów."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-17 10:23
"System rezerwacyjny sam w sobie jest ok, problem jest z platnoscia karta kredytowa gdyz system przyjmuje jedynie polskie karty kredytowe, wiec rezerwujac apartament musialam robic zwykly przelew bankowy i wysylac potwierdzenie. /system transferuj.pl przyjmuje karty kredytowe z wszystkich krajów, natomiast dostępne są wyłącznie polskie banki do płatności online; inTurs.net/"
Ocena:starstarstarstar
2016-08-17 10:19
"Nie mamy żadnych zastrzeżeń do Systemu Rezerwacyjnego.Bardzo sprawnie, szybko i czytelnie jest załatwiana rezerwacja, z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. Prosimy tylko, aby nie uwzględniać nas w losowaniach nagród. Dziękujemy."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-17 10:11
"Eccellente. Molto chiaro."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-16 20:44
"Serwis działa prężniej niż na 6 "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-16 17:21
<< < 16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.042 s