Średnia ocena systemu:
<< < 15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Świetny kontakt !"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-04 23:04
"Easy booking system no trouble "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-01 20:40
"Świetny portal, będę korzystać i polecać znajomym:)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-09-01 16:21
"Rezerwacja przebiegła bez problemu i prowadzona na wysokim poziomie."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-29 20:47
"wszystko było bardzo wygodne i szybkie... "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-29 20:17
"Bardzo dobry i niezawodny system rezerwacji, polecam, Jolanta"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-28 20:23
"System rezerwacji w porządku,Inturs odpowiada na wiadomości niemal błyskawicznie,jednak nie udzielono nam pomocy gdy poinformowaliśmy o mankamentach mieszkania."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-28 14:50
"Impossible de payer on line absolument pas pratique d'être obligé de faire un virement bancaire "
Ocena:starstarstarstar
2016-08-27 20:21
"Очень быстро забронировали Апартаменты , сделали звонок и сообщили о часе приезда. Спасибо. Будем и впредь пользоваться Вашим сайтом!!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-27 08:03
"Le système de réservation est très simple à comprendre. Le règlement aussi. Il serait bien qu'il soit appliqué par les deux parties. "
Ocena:starstarstarstarstar
2016-08-26 16:44
"Szybka i bezproblemowa rezerwacja i dobry kontakt z personelem na miejscu "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-26 14:45
"Wszystko załatwiane jest w ekspresowym tempie. Można liczyć na pomoc, rozwianie wątpliwości. Strona, regulamin - wszystko klarowne. Pozdrawiam, DŁ"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-25 21:35
"Sposób rezerwacji bardzo funkcjonalny. Mimo uwago co do lokalu (w tym przypadku) skorzystam z przyszłości z tego systemu rezerwacyjnego, gdyż dotychczas (przy wcześniejszych rezerwacjach), wszystko było zgodnie z oczekiwaniami i opisem rezerwacji."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-25 18:46
"Rezerwacja szybko bez problemow , polecam :-)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-24 14:25
"brak"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-08-24 13:47
<< < 15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.029 s