Średnia ocena systemu:
<< < 11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"System rezerwacji działa bezbłędnie. Na pewno będę w przyszłości korzystała"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-02 11:12
" mogliśmy zmienić termin i zostalismy natychmiast przekierowani na nowy . "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-02 10:45
"Dla zdecydowanych bardzo dobry"
Ocena:starstarstarstarstar
2017-01-02 08:15
"System rezerwacji sprawny i dokładny. Zarówno rezerwacja jak i zakwaterowanie przebiegało w jasny i prosty sposób bez zakłóceń."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-30 23:09
"Sprawny i prosty w obsludze."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-29 18:43
"Bedziemy polecac wasz system ;)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-20 09:30
"Rezerwując mieszkanie rozmowa była bardzo przyjemna, mam nadzieje ze będę miała okazje korzystać z państwa usług ponownie "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-18 23:31
"Kontakt bardzo dobry, Polecam!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-18 19:50
"Praktycznie co miesiąc rezerwuję coś na Państwa stronie, przydałby się większy rabat dla stałych klientów :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-14 21:58
"Szybko i sprawnie."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-12 16:14
"Hassle free and made the whole holiday experience simple and easy. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-12 15:38
"Система бронирования очень удобная и современная! Бронирование быстрое и простое!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-10 13:08
"Zamówienie zostało wykonane bez komplikacji."
Ocena:starstarstarstar
2016-12-09 15:56
"See above, the fact that I am not your client using your system is to say it frank, close to cheating people. In this way You are losing to Airbnb !"
Ocena:star
2016-12-09 10:57
"Szybko i sprawnie. Wszystko zgodnie z opisem."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-06 22:55
<< < 11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.042 s