Średnia ocena systemu:
<< < 9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Jak zawsze bez zarzutu:)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-03-01 21:57
"Problemy z systemem komputerowym. Bywa. zakończyło się pozytywnie. Pozdrowienia."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-02-27 19:37
"Bardzo dobry serwis. Korzystałem kilka razy i się nie zawiodłem. POLECAM WSZYSTKIM!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-02-27 14:54
"Super profesjonalny system.Szybko,przejrzyście."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-02-25 14:38
"Bardzo miła i rzeczowa informacja. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-02-24 21:02
"Dardzo dobry system rezerwacji."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-02-23 09:15
"Rezerwacja bardzo sprawna."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-02-20 22:24
"Wszystko w porządku,dobra organizacja."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-02-19 20:03
"System w porządku, choć ja szczegóły zawsze wolne uzgadniać telefonicznie to jednak przez system bardzo szybko uzyskiwalam odpowiedz. "
Ocena:starstarstarstarstar
2017-02-19 15:52
"Wszystko ok."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-02-11 17:19
"Wszystko jak należy, czytelność i łatwość obsługi "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-02-10 14:04
"WE WERE MET ON SITE BY REP. ON ARRIVAL WITH NO PROBLEM."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-02-09 12:02
"Posiadałem problem z przesłaniem faxu i mógł by być zrobiony link do przesłania potwierdzenia. Co do reszty komunikacji z obsługą klienta zastrzeżeń brak. działa szybko i profesjonalnie."
Ocena:starstarstarstar
2017-02-08 21:47
"Polecam !"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-02-05 22:12
"I found the booking system a little confusing in that I gave my credit card details when booking, thinking I was paying in advance by credit card, then later realised that my card had not been charged and that I needed cash to pay for my booking on arrival. Other than that everything was straightforward and satisfactory with the reservation system."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-01-31 14:01
<< < 9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.042 s