Średnia ocena systemu:
<< < 9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Sprawny i prosty w obsludze."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-29 18:43
"Bedziemy polecac wasz system ;)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-20 09:30
"Rezerwując mieszkanie rozmowa była bardzo przyjemna, mam nadzieje ze będę miała okazje korzystać z państwa usług ponownie "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-18 23:31
"Kontakt bardzo dobry, Polecam!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-18 19:50
"Praktycznie co miesiąc rezerwuję coś na Państwa stronie, przydałby się większy rabat dla stałych klientów :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-14 21:58
"Szybko i sprawnie."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-12 16:14
"Hassle free and made the whole holiday experience simple and easy. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-12 15:38
"Система бронирования очень удобная и современная! Бронирование быстрое и простое!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-10 13:08
"Zamówienie zostało wykonane bez komplikacji."
Ocena:starstarstarstar
2016-12-09 15:56
"See above, the fact that I am not your client using your system is to say it frank, close to cheating people. In this way You are losing to Airbnb !"
Ocena:star
2016-12-09 10:57
"Szybko i sprawnie. Wszystko zgodnie z opisem."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-06 22:55
"Strona i system sa mocno przestarzale :) Wyglad strony budzi watpliwosci co do rzetelnosci i aktualnosci podawanych informacji."
Ocena:starstarstarstar
2016-12-05 18:03
"Bez zarzutu. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-05 03:02
"System rezerwacyjny jak zawsze bez zastrzeżeń"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-04 21:17
"System trudno dostepny tylko z klawiatury. Obsluga przez osobe niewidoma utrudniona."
Ocena:starstarstar
2016-12-02 19:25
<< < 9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.027 s