Średnia ocena systemu:
<< < 8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Miła pani "
Ocena:starstarstarstarstar
2017-01-26 16:26
"Rezerwacja prosta, szybka, wszystko dzialalo idealnie, staly kontakt z obsluga apartamentu.Dziekujemy."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-23 20:20
"chętnie będę korzystać z tego serwisu ponownie"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-20 03:27
"Bardzo sprawny system :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-18 22:50
"Brak"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-16 21:14
"Everything good "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-14 22:00
"Kontakt bardzo sprawny zarówno mailowy jak i z panią na miejscu. Wszystko w należytym porządku bez naruszania prywatności pobytu."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-13 14:42
"System godny polecenia!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-11 11:28
"Quick easy. When I did get in touch re booking, the responses were quick and helpful. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-06 08:38
"Очень хорошая и понятная система с большим выбором предложений. Лучше чем Booking. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-04 00:36
"Спасибо inTurs.net"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-03 13:42
"System rezerwacji działa bezbłędnie. Na pewno będę w przyszłości korzystała"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-02 11:12
" mogliśmy zmienić termin i zostalismy natychmiast przekierowani na nowy . "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-01-02 10:45
"Dla zdecydowanych bardzo dobry"
Ocena:starstarstarstarstar
2017-01-02 08:15
"System rezerwacji sprawny i dokładny. Zarówno rezerwacja jak i zakwaterowanie przebiegało w jasny i prosty sposób bez zakłóceń."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2016-12-30 23:09
<< < 8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.039 s