Średnia ocena systemu:
<< < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Very quick response to booking request. I had to make a few enquiries and again very prompt responses, There were some changes I had to make to the booking, this was no problem and everything was dealt with professionally and courteously. I have booked several apartments through inTurs over the last 10 years and the staff are amazing, the service is always first class. Thank you to all of the team who have helped me."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-22 13:26
"System Rezerwacji inTra.net to chyba moj ulubiony system rezerwacji, wszystko jest bardzo dokładne, opisane - jak należy. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-21 19:36
"Idealnie ...."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-18 21:54
"Bardzo szybka i profesjonalna obsluga"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-18 16:04
"Z zadowoleniem korzystam z usług Systemu Rezerwacyjnego inTurs.net już od pięciu lat. Moim zdaniem system działa bez zarzutu. Można znaleźć rzetelny opis poszczególnych apartamentów, zdjęcia, które oddają faktyczny wygląd wnętrz. Rezerwacja jest szybka i wygodna. Zawsze gorąco polecam znajomym ten właśnie sposób rezerwacji apartamentów w Krakowie, Warszawie, Wrocławiu."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-16 08:46
"wszystko ok"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-14 09:46
"Jak zwykle doskonale!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-12 10:43
"ok:)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-11 18:30
"Sehr vorbildlicher Service"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-11 15:48
"System rezerwacyjny w naszym przypadku bardzo się sprawdził. Pierwszy raz korzystałam z tego typu rezerwacji i miałam troszkę obaw, ale wszystko zadziałało bez zarzutu. Jest to bardzo wygodne i zrozumiale dla każdego opisane. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-10 14:33
"Dziekuje."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-08 21:14
"No problems with this "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-08 20:32
"Wszystko sprawnie, miły i szybki kontakt. Radzę tylko dokładnie sprawdzać co się klika, uciekło mi miejsce możliwości wyboru łóżek (1, 2- osobowych) i później był problem. "
Ocena:starstarstarstarstar
2017-06-08 05:33
"Szybko i sprawnie - polecamy !"
Ocena:starstarstarstarstar
2017-06-07 19:28
" efficienti. davvero complimenti per la velocità di risposta"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-07 19:21
<< < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

cached 0.044 s