Średnia ocena systemu:
<< < 649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"The reservation system is correct and easy!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 09:49
"Doskonały sposób na tańsze lokum niz hotelowe. Bardzo proszę -pomyslcie o rozszerzeniu oferty o inne miasta i nie tylko. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 09:39
"Bardzo uprzejmy personel"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 09:19
"Ta forma zamowien, bardzo mi odpowiada. Jest dobrze zorganizowana, bo moge obejrzec na zdjeciach wybrany apartament. Niestety musialam prosic siostre z Polski, o wplate zadatku, gdyz mieszkam za granica. Moze proscie o numer karty Visa, jako gwarancji ( jako druga mozliwosc do wplaty zadatku). A poza tym dziekujemy za krakowska goscinnosc. Piekne miasto. W przyszlym roku przyjedziemy, ale o wiele wieksza grupa. Pa i do zobaczenia!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 08:06
"Bez zarzutu"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 08:00
"Pomimo wcześniejszej pomyłki co do wpłaty.Wszystko szybko naprawiono.Jesteśmy w pełni usatysfakcjonowani.Dziękujemy!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 07:54
"Zostałem obsłużony sprawnie, informacja była kompletna i błyskawiczna. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 07:24
"Fachowo, kompetentnie i nowoczesnie. Jestem bardzo zadowolony."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 06:33
"Bardzo przemyślany i sprawny system .W '" praniu " okazał się bardzo funkcjonalny"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 23:04
"Nic dodac nic ująć. To jest wspaniały sposób rezerwacji. Może należałoby się zastanowić, czy do opisu miejsca apartamentu nie dołaczyc drogi dojazdowej. Ale to juz drobiazg. Pozdrawiam "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 22:49
"Powinna by podana informacja o braku lub obecnosci windy, bo przewaznie mieszkania znajduja sie wysoko, a nie wszyscy turysci sa przygotowanie na pokonywanie wielu pieter z ciezkimi walizami, np. Grodzki, Superior, u Zeusa. Dobrze, ze wprowadziliscie informacje o lokalizacji, bo to w duzej mierze decyduje o wyborze. Rezerwacje z zgranicy lepiej, latwiej, szybciej i taniej jest robic przy uzyciu kart kredytowych, np. MasterCard, Visa, DinersClub itp. Wysylanie aliczki przez bank to dosc skomplikowany i kosztowny proces."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-18 21:42
"Byłem pierszym zakwaterowanym w waszym apartamencie i jeszcze raz dziękuję z miłą i skuteczną obsługę z której jestem niezmiernie zadowolony. Pozdrawiam i życzę wielu zadowolonych z Państwa uslug klientów."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 21:20
"Szybki, prosty Pewny! Wspaniale ze mozna zobaczyc w jakich warunkach bedziemy spedzać mile czas. No dodatkowo mapka lokalizacji to dodatkowy atut. Nawet w późnych godzinach nocnych miła obsługa wyjasni wszelkie wątpliwośći. Pozdrowienia. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 20:42
"no niejest tanio ale mysle ze idzie sie dogadac"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-18 20:39
"Szybko i sprawnie, opisy zgodne z rzeczywistością."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 20:11
<< < 649  650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.054 s