Średnia ocena systemu:
<< < 7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Quick response "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-29 19:33
"Jeżeli ktos tak jak Ja, wynajmuje mieszkanie po raz 6-10, to może wystarczy zwykłe potwierdzenie mailem."
Ocena:starstarstarstarstar
2018-03-26 09:32
"rezerwacja odbyła się przez airbnb, niemniej jak zwykle bezproblemowo! "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-26 09:04
"Łatwo i sprawnie"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-26 08:55
"o.k."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-25 23:38
"Bardzo miła i szybka obsługa na +6. Dziękuję"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-25 23:34
"Super :-)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-24 21:00
"Do rezerwacji powinna wystarczyć zgłoszenie "mejlem" plus wpłata zaliczki."
Ocena:starstarstarstar
2018-03-22 18:37
"Szybko ,sprawnie :) "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-21 20:58
"Booked through Booking.com, non-refundable price very easy to book and quick response in answer to questions I had. Could not be happier."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-21 20:50
"Śmiało polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-19 13:22
"Szybka i bezproblemowa rezerwacja. Mozliwosc kontaktu w razie dokonywania zmian.Polecam !"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-16 05:49
"Bardzo mila i sprawna obsluga zwiazana z rezerwacja.Polecam!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-16 05:39
"Todo muy sencillo y sin fallos en la reserva. Para entrar en el apartamento todo muy fácil en inglés a través de whatsapp. El check-in era a las 14:00, aunque llegamos antes a la ciudad nos ofrecieron dejar el equipaje en la oficina, cercana al apartamento para dar una vuelta."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-11 22:48
"nie mam zastrzeżeń, funkcjonuje znakomicie. z pewnością skorzystam z Państwa usług, gdy znowu postanowię odwiedzić Kraków. dziękuję Pozdrawiam ze Speyer J.V."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-11 17:02
<< < 7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.029 s